Grup Hepsi 1

Widget by Blogger Buster

Hepsi 1 5. Bölüm Özeti

Alev'in yaptırdığı büyü ile
aniden rahatsızlanan Cemre, hastaneye kaldırılır. Eren, Gülçin ve Yasemin, Cemre’nin rahatsızlığından dolayı panikler, ancak kızların Yasemin’in yaptığı kazayla yörüngeden çıkan hayatları, karşılaşacakları büyük sürprizle birlikte, yeniden yörüngesine girmeye başlar.
Emre, Banu Hoca’ya, Cemre’yle ilgili akıl danışır ve ondan aldığı tavsiye üzerine, Cemre’yle birlikte vakit geçirebilmek için bir restoranda rezervasyon yaptırır. Barış ise, fırsatçılığını konuşturarak bu rezervasyonu kendi lehine değiştirmeyi başarır. Eren ise, herşeyden habersiz, kalbini Barış’a kaptırmak üzeredir.
Korkut ise, bir yandan üzerine yapışan karizmayla baş etmeye çalışırken, diğer yandan Yasemin’i çileden çıkarmaya devam eder.
Alev ve ekibi, yarışmaya güçlü bir şarkıyla katılmaya karar verir ama, kendi yöntemleri yüzünden başları derde girince, Alev çareyi, Banu Hoca’ya danışmakta bulur.
Gülçin’in eski sevgilisi Korhan’la konuşması, Mert’i kıskançlık krizine sokar. Korhan yüzünden, Mert ve Gülçin arasında soğuk rüzgarlar esmeye başlar.
Barış ve Emre’nin girdiği iddiayı öğrenen Alev, yine yapacağını yapar: Gerçeği öğrenen Eren ve Cemre, büyük bir hayal kırıklığı yaşarlar.

0 yorum:

Yorum Gönder

Grup Hepsi 1 Hakkında Hersey