Grup Hepsi 1

Widget by Blogger Buster

Hepsi 1 31. Bölüm Özeti

Cemre salonu terk ettikten sonra okulda kimsenin olmadığı sessiz bir köşeye çekilir. Kızlar telaş içinde Cemre’yi arar fakat, onu bulan kişi Emre olacaktır!

Bu arada Mert ve Korkut’a, evde beklenmedik üçüncü bir kafadar katılır! Ev arkadaşı yurt dışına gittiği için kirayı ödeyemeyen master öğrencisi Bora’ya yardımcı olmak için ona evini açan Mert, ne kadar büyük sürprizlerle karşılaşacaklarının farkında değildir!

Füsun, Erol Hoca’ya yılbaşı gecesi için bir parti düzenlemek istediğini söyler. Böylece, hem kızlar, hem çocuklar bir araya gelecektir. Erol Hoca, partiyi okulda yapmayı önerir ama Füsun’un önerisi daha caziptir: evde yapmak!

Barış, Eren’e hediye almak için Yasemin’den, Korkut ise Yasemin’e hediye almak için Eren’den yardım ister. Ne var ki bu yardımlaşma, kimsenin beklemediği bir şekilde sonuçlanacaktır! Kızlar ise, hem kendilerine hem de çocuklara piyango bileti alır.

Mert’lerin yeni misafiri Bora, farklı tavırlarıyla herkesin dikkatini çekmeye başlar. Temizlik ve yemeğe olan merakı kızların ilgisini çekerken, erkeklerin bu konudaki yorumu çok farklı olacaktır! Bu arada Barış’a gelen gizemli aşk notları, ortalığı karıştırır!

Yeni yıl partisi, beklenenden çok daha hareketli başlar! Barış, kendisine gelen gizemli notların sahibinden ‘buluşma’ teklifi alır. Buluşmaya gittiğinde ise çok büyük bir sürprizle karşılaşır: Gizemli aşık, hiç beklemediği biridir!

Korkut ise, yılbaşı partisi için herkesi şaşırtacak bir sürpriz ayarlamıştır bile! Ama asıl şaşırtıcı olay partinin sonunda yaşanır. Gece bütün hızıyla devam ederken, yılbaşı piyangosunun sonuçlarını merak eden Gülçin ve Mert, kazanan rakamları görünce şok olur!

0 yorum:

Yorum Gönder

Grup Hepsi 1 Hakkında Hersey