Grup Hepsi 1

Widget by Blogger Buster

Heps


Seçimlerde çıkan karışıklığa çok sinirlenen Erol Hoca, seçim kampanyalarını iptal eder ve oylamayı hemen aynı gün sonuçlandırmaya karar verir!

Emre, Sevgililer Günü’nde Cemre’yle baş başa kalabilmek için Yasemin ve Eren’den yardım ister: Herkesi bir araya getirmek için Uludağ’a bir gezi düzenlemeye karar veren kızlar, bu romantik günde sevgilileriyle eğlenmeyi ve Emre’yle Cemre’nin arasını yapmayı planlamaktadırlar. Ancak eğlence planları, Bayan Berbatov’un yasaklarıyla sekteye uğrar: Bayan Berbatov kızlara, Uludağ’da yapmayı planladıkları bütün aktiviteleri yasaklar!

Bileği sakatlandığı için Uludağ gezisine gidemeyecek olan Mert, Bora’nın da geziye katılacağını duyunca kıskançlık krizi geçirir. Emre, Barış ve Korkut’tan, Gülçin’e göz kulak olmalarını ister…

Cemre, Eren, Gülçin ve Yasemin, Sevgililer Günü’nü Emre, Barış, Korkut ve Bora’yla Uludağ’da geçirirler. Heyecanla dört bir yana dağılırlar: Ne var ki işler hiç de bekledikleri gibi gitmeyecektir! Eren ve Barış, kendilerine gelen tehdit notlarıyla sarsılırken, Cemre ve Emre, beklemedikleri biriyle karşılaşırlar! En büyük macerayı ise, her zamanki gibi Korkut yaşar!
Sevgililer Günü’nde Mert’i yalnız bıraktığı için pişman olan Gülçin, İstanbul’a döndüklerinde bir kutlama daha yapmaya karar verir. Evde çiftler için parti hazırlığı yapan kızlar, Cemre’nin hiç beklemedikleri birini partiye davet etmesiyle şoke olur!

Yarıyıl tatilinde herşey yolunda gidiyormuş gibi gözükürken, Mert’in kapısına dayanan davetsiz misafirlerin sözleri ortalığı karıştırır: Çocuk Esirgeme Kurumu’ndan Zeynep’i almaya gelmişlerdir!

0 yorum:

Yorum Gönder

Grup Hepsi 1 Hakkında Hersey