Grup Hepsi 1

Widget by Blogger Buster

Ev Arkadaşları Yokmuş...


Hepsi 1 dizisinde,kızların bir ev arkadaşı var.Bora.Bir röpörtajda ev arkadaşlarının olmadığını söylediler.Ve bu soruya biraz kızan Cemre ;Ya kusura bakmayın da sizi ne ilgilendiriyor? demiş.Ve kızlarla birlikte öylece gitmiş.Anlayacağınız Cemre,bu soruya biraz kızmış. :) ...




6 yorum:

Emre Kurt dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
eren_nida dedi ki...

hayırrr ev arkadaşları varr...petek dinçözmüş ama sonradan ayrılmış evden diye duydum...

Adsız dedi ki...

ben grup hepsiyi çok ama çok siviyorum. onlardan hiç vazgeçmiycem. ben en çok yasemini seviyorum. o çok güzel biri.4dü güzel.şarkıları dansları tarzı çok güzel.sesleride çok güzel.bu dünyada onların kadar güzel ve iyi bir grup olamaz bu dünyada.onları nakadarda göremessemde bile ben onların hep resimleriyle sesleriyle görüyorum.onları çok seviyorum.
yasemin eren cemre gülçin
sizleri çok seven esra:):)

Adsız dedi ki...

böyle şeylere hiç gerek yok ben melike yani admin yaniii buranın sahibi merhaba arkadaşlar ben melike 12 yaşındayım 6. sınıfa gidiyorum ve artık sitede küfür istemiyorum çok kötü şeyler olur

Adsız dedi ki...

admin olduğuma inanmak istemeyenler... inanmasıun siteyi bi araştırın adminin adı melike soyadı kurt siteyi abim yani emre kurt açtığı için bazı yerlerde adını görebilirsinizzz cicişlerr merak etmeyin çok yakında geri döneceğimmmm :)

Adsız dedi ki...

o terbiyesiz şahısın gününü göstereceğim hiç meraklanmayın siz ... Bu arada siteden beklentileri olan varsa yazabilir ben burdayım oke ;)

Yorum Gönder

Grup Hepsi 1 Hakkında Hersey